+358503262184

Junalla Venetsian rannikolle

ALK. € 1 978
  • Yhdistelmämatka
  • Kaupunkiloma
  • Puolihoito
  • Rantaloma
  • Täysihoito
  • Uima-allas


Kuvaus

Junalla Venetsian rannikolle – yhdistelmämatka Eurooppaan. Ympäristöystävällinen junamatka vie Sinut Pohjois-Saksan kautta Italian rannikolle. Tämä matka sopii varsinkin Sinulle, joka pidät rantalomasta ja kaupunkilomasta sekä hitaasta ja ekologisesta matkustamisesta. Matkasi kohokohta on huoleton rantaloma Venetsian rannikolla, jossa ei ole pitkä matka hotellista rannalle, ravintolaan tai uima-altaalle. Lomakohteestasi pääset myös retkille, jotka suuntautuvat lähiympäristöön, esimerkiksi Venetsiaan. Matkallasi ehdit tutustua myös Hampuriin. Matka alkaa ja päättyy leppoisasti Finnlinesin laivalla. Italiassa Sinua odottaa täysihoito ja laivalla puolihoito.

Junalla Venetsian rannikolle

•edestakaiset merimatkat Helsinki- Travemünde, • ateriat laivalla, meno: 1 x superior-päivällinen; 1 x brunssi, 1 x päivällinen; paluu: 1 x brunssi, 1 x superior-päivällinen; 1 x aamiainen, • yksityinen kuljetus Travemünden satamasta Hampurin hotelliin, • 1 yö hyvässä turistiluokan hotellissa Hampurissa aamiaisella tai aamiaispaketilla, • 7 yötä hyvässä turistiluokan hotellissa Venetsian rannikolla, • tervetuliaisjuoma Italian hotellissa, • täysihoito Italian hotellissa sisältäen ruokajuomat (myös viinit), • iltapäivätee klo 16-17, • hotellien wlan-verkko, • uima-altaan vapaa käyttö, • rannan vapaa käyttö, ml. aurinkovarjo ja rantatuolit, • polkupyörän vuokra, • liikuntaohjausta, • junaliput Hampuri-Venetsia-Hampuri, • yksityinen kuljetus Travemünde-Hampuri, • yksityiset m/p kuljetukset Venetsian rautatieasema-hotelli, • junamatka Hampuri- Travemünde, • Hampurin matkailuverot, • muut verot, palvelu- ja viranomaismaksut, • puhelin- ja sähköpostineuvonta myös lomasi aikana sekä • henkilökohtainen matkaohjelmaehdotus.

Tältä yhdistelmämatka näyttää kartalla.

päivä 1
Räätälöity yhdistelmämatka Eurooppaan alkaa Helsingistä. Lähdet Finnlinesin laivalla Helsingin Vuosaaren satamasta kello 17:00. Finnlinesin laivat ovat tunnettuja hyvästä ruoastaan ja kiireettömästä tunnelmastaan. Superior-päivällinen tarjotaan kello 18.30–20.30 välillä. Superior- päivällinen sisältää puna- ja valkoviiniä, olutta ja virvokkeita. Yöpyminen laivassa.

päivä 2
Meripäivä. Finnlinesin brunssi on runsaan aamiaisen ja lounaan välimuoto ja se nautitaan myöhemmin kuin aamiainen, mutta aikaisemmin kuin lounas. 9:30–11:00 tarjolla on aamupalapainotteinen kattaus ja 11:00–13:00 kattausta täydennetään lounaspainotteisilla tarjoiluilla. Brunssilla voi käydä kahdesti. Meripäivän päivällinen tarjotaan kello 18:30–20:30. Laiva saapuu Travemünden satamaan kello 21:30. Sinua on vastassa kuljettaja, joka vie Sinut yksityisellä kyydillä Hampurin hotelliisi. Hotellisi on hyvää turistitasoa. Majoitus hotelliin ja yöpyminen Hampurissa. Lue lisää Saksasta lomakohteena osiossa “Kohdetietoa – Saksa – Pohjois-Saksa”.

päivä 3
Hotelliaamiaisen jälkeen kirjaudut ulos hotellista. Nyt Sinulla on hyvä tilaisuus tutustua Pohjois-Saksan suureen hansakaupunkiin, koska jatkat junalla Italiaan vasta myöhään iltapäivällä. Sinä aikana matkatavarasi voivat jäädä hotellin säilytyshuoneeseen. Hampurin kuuluisimmat nähtävyydet ovat mm. Speicherstadt, maailman suurin puupaalujen varaan rakennettu varastokaupunki, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin, HafenCity ja näyttävä Elbphilharmonie-rakennus, kauniit huvilat Harvestehude-kaupunginosassa, Hampurin raatihuone, erilaiset museot, punaisten lyhtyjen Reeperbahn sekä Hampurin satama. Iltapäivällä istut junaan, joka vie Sinut yhdellä junavaihdolla Välimerelle. Yöpyminen junassa.

päivä 4
Aamulla saavut Venetsian seudulle. Sinua on rautatieasemalla vastassa kuljettaja, joka vie Sinut hotelliin rannikkokohteessa. Esimerkkimme hotelli sijaitsee Adrianmeren rannikolla Bibionessa Veneton ja Friulin maakuntien rajalla.  Lounas ja majoittuminen hotelliin. Vapaa loppupäivä. Illalla illallinen. Yöpyminen Venetsian rannikolla.

Esimerkkimme hotellilla on 4 tähteä.  Hotelli sijaitsee vain noin 50 metriä rannalta ja noin 300 metriä paikkakunnan keskustasta ja kylpylästä. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.  Hotellissa on ravintola, jossa Sinulle tarjotaan 3 ateriaa päivässä sekä iltapäivätee. Hotellissa on solarium, uima-altaat aikuisille ja lapsille ja poreallas. Tämän paketin hintaan kuuluu myös ilmainen rantapaikka, joka sisältää aurinkotuolin ja –varjon.  Hotellissa voit maksutta vuokrata polkupyörän tai kävelysauvat. Wlan-yhteys löytyy hotellin huoneista, aulasta sekä uima-altaan alueelta. Asiakkaille tarjotaan myös maksutonta liikuntaohjausta.

päivät 5-10
Nautiskelua, vapaata oleskelua rantalomakohteessa. Pakettiisi kuuluu täysihoito: aamiainen, lounas, iltapäivätee ja illallinen.  Mikäli kyllästyt upeaan hiekkarantaan, voit vaihtaa maisemaa ja asettautua uima-altaan viereen. Lomakohteesi sijaitsee ihanteellisella paikalla, josta on helppo lähteä järjestetylle päiväretkelle. Voit lähteä esimerkiksi Venetsiaan, Triesteen tai Aquileiaan. Viimeinen paikkakunta oli tärkeä kaupunki Rooman aikakautena.  Vaihtoehtona voit myös käydä päiväretkellä tippukiviluolassa Postojnassa Sloveniassa. Lue lisää Italiasta lomakohteena.

päivä 11
Aamiaisen jälkeen kirjaudut ulos Venetsian rannikon hotellistasi ja lähdet yksityisellä kuljetuksella Venetsian seudun rautatieasemalle. Siellä istut pohjoiseen suuntautuvan junaan.  Yhdellä junanvaihdolla pääset Hampuriin, jonne saavut seuraavana aamuna. Yöpyminen junassa.

päivä 12
Juna on saapunut Hampuriin. Sinulla on tänään koko päivä aikaa jatkaa tutustumista Hampuriin. Matkatavarasi voit jättää rautatien säilytyslokeroon, jossa ne pysyvät koko päivän kun oleskelet Hampurissa. Illalla palaat Hampurin rautatieasemalle ja jatkat Travemünden satamaan yhdellä junan vaihdolla. Sinun pitää olla Travemünden terminaalissa klo 23 mennessä.  Yöpyminen laivassa.

päivä 13
Meripäivä, jolloin voit rauhassa levätä ja muistella Venetsian kaunista seutua ja Hampurin hansakaupunkia ja olla ylpeä vähäisestä hiilijalanjäljestäsi. Brunssi tarjotaan kello 9.30–13.00. Illalla kello 18:30–20:30 Sinulle tarjotaan superior-päivällinen. Yöpyminen laivassa.

päivä 14
Aamiainen tarjotaan kello 7.30–9.00. Laiva saapuu Helsingin satamaan kello 9:00.

Esimerkkihinta 1:lle alkaen 1978e jaetussa kahden hengen sisähytissä ja kahden hengen hotellihuoneessa. Hintaan eivät kuulu: rantapyyhkeet (joita saa vuokrata hotellista maksua vastaan), tavarasäilytys Hampurin rautatieasemalla paluumatkalla, Italian matkailuverot, mahdolliset retket, muut ohjelmassa mainitsemattomat ateriat tai palvelut. Lisähinnasta ylempi hyttiluokka, yhden hengen hytti/hotellihuone.

Esimerkkihinta on matkan keskihinta. Matkasi lopulliseen hintaan vaikuttavat mm. seurueen kokonaiskoko, ikä, kulloinkin voimassa olevat tarjoajien hinnat, mahdolliset polttoainekorotukset, mahdolliset valuuttakurssimuutokset, markkina-ja saatavuustilanne ja kohonneet julkiset maksut. Pyydä tarjous omasta matkastasi! Mikäli haluat räätälöidystä matkastasi maksaa vähemmän, varaa matka hyvissä ajoin, mielellään useita kuukausia etukäteen.

Loman jaksot: joka viikonpäivä ajalla 1.6.-1.9.  Matka Italiaan toteutuu, mikäli osallistujien määrä on vähintään 2 henkilöä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Adrian Matkat Finland Oy Ab (KuVi: 40/17/Mj), joka on asettanut vakuuden Kilpailu -ja Kuluttajavirastoon. Tähän matkaan sovelletaan Adrian Matkojen erityisehtoja matkapaketeille sekä Yleisiä matkapakettiehtoja.

Vakuuden alainen matkapaketti
Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Adrian Matkat on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Adrian Matkat on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.

Tästä matkasta peritään varausmaksu, joka määräytyy ajankohdan mukaan. Varausmaksu tulee maksaa 7 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Loppuerä matkan hinnasta suoritetaan viimeistään 31 vuorokautta ennen matkan alkua. Peruutuskulut: Matkustajan peruuttaessa matkan 45 vrk ennen matkan alkua peritään häneltä toimistokulut 100e/henkilö. Adrian Matkat perii lisäksi (myös sairaustapauksissa) mahdollisen ylimenevän osuuden, jos matkanjärjestäjä on jo maksanut palveluja, joista ei saa hinnanpalautusta (esim. lentoliput, laivaliput, majoituspalvelut, jne.); 45-31 vrk: peritään 50 % matkan hinnasta; 30 vrk- 48 tuntia ennen matkan alkua peritään 95 % matkan hinnasta; 48 tuntia ennen matkan alkua: matkustajalla ei ole oikeutta maksun palautukseen. Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista!